Facebook onthult Libra: vanaf 2020 betalen met nieuwe cryptomunt

Facebook lanceert in 2020 de nieuwe cryptomunt Libra. Na maanden van geruchten onthulde de techreus de plannen om de hele wereld te laten betalen met de cryptomunt. Het bedrijf kondigde ook meteen de digitale portemonnee, ofwel ‘wallet’, Calibra aan. Deze wallet, die als losse app te downloaden is in de Play Store of App Store, kun je vervolgens gebruiken in bijvoorbeeld WhatsApp.

Facebook lanceert in 2020 de nieuwe cryptomunt Libra. Na maanden van geruchten onthulde de techreus de plannen om de hele wereld te laten betalen met de cryptomunt. Het bedrijf kondigde ook meteen de digitale portemonnee, ofwel ‘wallet’, Calibra aan. Deze wallet, die als losse app te downloaden is in de Play Store of App Store, kun je vervolgens gebruiken in bijvoorbeeld WhatsApp.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF