Bedrijven worstelen met veiligheid nieuwe technologie

Thales heeft een groeiende security-kloof aan het licht gebracht. In Europa maakt meer dan 84 procent van de organisaties gebruik van digitale transformatietechnologieën zoals cloud, big data, mobiele betalingen, sociale media, containers, blockchain en Internet of Things (IoT), of is van plan om dit te gaan doen. Gevoelige data is uiterst kwetsbaar in dergelijke omgevingen. Bijna een kwart (24 procent) van de Nederlandse bedrijven heeft weinig tot geen vertrouwen in veilig gebruik van dergelijke nieuwe technologie. Desalniettemin zegt 97 procent van de organisaties in Nederland gevoelige data te gebruiken in combinatie met digitale transformatietechnologieën.

Lees verder:

 

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF