Europese Cyber Security Maand in teken van mobiele malware

In oktober vindt wederom de Europese Cyber Security Maand plaats, waarbij mobiele malware één van de gekozen onderwerpen is. De eerste week gaat over veiligheid tijdens internetbankieren, gevolgd door cyberveiligheid in week twee. Zo worden er richtlijnen voor veilig internetgebruik gepresenteerd, vooral gericht op "meer kwetsbare sociale groepen", zoals studenten en kinderen. De derde week staat in het teken van training voor zowel eindgebruikers als it-professionals. De Europese Cyber Security Maand wordt afgesloten met een week over mobiele malware, waarin eindgebruikers tips krijgen om te voorkomen dat hun toestel met malware besmet raakt.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF #overview { background: linear-gradient(to top left, #ebebeb 50%, #fff 50%); }