Ziekenhuizen starten campagne informatiebeveiliging

Ziekenhuisvereniging NVZ start de campagne ‘ZEKER’ over informatiebeveiliging. Ziekenhuizen en categorale instellingen wijzen hiermee hun medewerkers op het belang van informatiebeveiliging. Ook GGZ-instellingen doen dit jaar mee. Medewerkers kunnen een online zelftest doen en tips bekijken voor het veilig omgaan met gevoelige informatie.

In zorginstellingen worden gevoelige gegevens verwerkt en uitgewisseld. Veilig en verantwoord omgaan met deze gegevens is van groot belang.’De NVZ-campagne sluit, net als vorig jaar, aan bij de landelijke campagneweken van Alert Online: een initiatief van overheid, bedrijfsleven en wetenschap (www.alertonline.nl). 

Klik hier voor meer informatie.  

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF #overview { background: linear-gradient(to top left, #ebebeb 50%, #fff 50%); }